Hoppa till sidans innehåll

Swedish League / Helg utan Älg 23-24/10 2021

Välkomna till den flacka terrängen i Othem när finalen i Swedish League samt höstklassikern Helg utan Älg avgörs den 23-24 oktober.

Det kommer, som du ser på bilden, att bli en särdeles upplevelse för alla, elit som motionär.

Så här står det om terrängen i inbjudan:

"Gotländsk skogsmark med i huvudsak glest växande barrskog. Delar av området är öppen lättlöpt mark, (hällmark med inslag av enbuskar) med inslag av större tidvis vattenfyllda sankmarker där vissa är bevuxna med det svårgenomträngliga gräset ag. Området genomkorsas av fåtal större stigar. I områdets sydöstra del finns ett av Gotlands största kalkbrott (File Hajdar) vilket är tydligt i terrängen där en väg och mindre staket markerar barriär mot kanten ca 10 m bort. Det är absolut förbjudet och förenat med livsfara att vistas på andra sidan av vägen och staketet.
Ytterst svag kupering. Höjdskillnad inom området är ca 30 m.
Framkomlighet: Huvudsakligen god framkomlighet och sikt, men i vissa partier måttlig sikt då vegetationen har ett mer dominerande inslag av enbuskar men som inte redovisas då framkomligheten fortfarande är god".

Lättlöpt, alltså, så ta fram racingskorna. Men ha också koll på var du har kompassen. Du som tidigare orienterat på ön vet att det där med riktning är viktigt.

Vi planerar för och hoppas kunna bjuda er en riktigt fin orienteringshelg på Gotland. Välkomna hit.
...önskar vi i Gotlands Bro OK

 

 

Kursinformation våren 2022

Lillkorpen 2022

Ungdomstrollet 2022

Postadress:
Gotlands Bro OK - Orientering
Lummelunda Tjauls 141
62171 Visby

Besöksadress:
Lummelunda Tjauls 141
62171 Visby

Kontakt:
Tel: +46498273170
E-post: info@gotlandsbrook.c...

Se all info